Go to section: Nature and tourism
30 march 2019, 11:00 Nature and tourism views 20699
Vremea se încălzește
30 march 2019, 11:00 Nature and tourism views 20699

Vremea se încălzește

În zilele următoare, temperaturile atmosferice vor crește pe întreg teritoriul țării.

Moldova se află sub influența unor mase de aer din partea de Nord-Vest și sub influența unui anticiclon. Declarația a fost făcută de șeful Centrului de Prognoze Meteo, Ghenadii Roșca, transmite IPN.

Potrivit lui Ghenadii Roșca, pentru zilele viitoare se așteaptă valori termice între +12 și +18 grade Celsius. Mâine, 30 martie, afară va fi cald, iar valorile termice vor oscila între +15 și +17 grade Celsius, fără precipitații. Noaptea temperaturile se vor încadra între 0 și +6 grade Celsius.

Cu toate că agricultorii așteaptă precipitații, acestea nu vor pătrunde în curând pe teritoriul Republicii Moldova. „Sperăm pe viitor să avem precipitații însemnate, pentru că de aceasta depinde, pe parcursul întregului an, dacă vom avea sau nu roadă", a remarcat Ghenadii Roșca, într-o conferință de presă.

Source: ipn.md

Keywords:

meteo , prognoza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
3238 locuitori

Bădiceni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grigorăuca și Bădiceni. Localitatea este situată la distanța de 20 km de oraşul Soroca şi la 182 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3238 de oameni. Satul Bădiceni a fost menționat documentar în anul 1599.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.