Go to section: Nature and tourism
03 july 2015, 12:46 Nature and tourism views 8552
Cea mai tare petrecere se dă în aceste zile în China (VIDEO)
03 july 2015, 12:46 Nature and tourism views 8552

Cea mai tare petrecere se dă în aceste zile în China (VIDEO)

Cea mai tare petrecere se dă în aceste zile în China, unde se desfăşoară Festivalul Lanternelor. În mod tradiţional, evenimentul este celebrat în cea de-a 15-a zi a noului an, iar mii de turişti din întreaga lume participă la distracţie.

Aproximativ 30.000 de lanterne de diferite dimensiuni au colorat oraşul Wuhan din centrul Chinei. Acestea sunt confecţionate din sticle, pe care sunt pictate personaje din legendele populare. Şi metropola Tianjin din nordul Chinei a îmbrăcat straie de sărbătoare.

"Suntem foarte entuziasmaţi. Sunt fotograf şi vin aici în fiecare an, dar ornamentele sunt mereu diferite", a spus un vizitator al festivalului.

Locuitorii şi oaspeţii Beijingului au sărbătorit cu muzică folclorică, după care turiştii au avut ocazia să guste din deliciile culinare chinezeşti.

Iar în oraşul Suining, sute de oameni de toate vârstele au participat la un marş al felinarelor, care a culminat cu un foc de artificii.

Festivalul Lanternelor se va încheia în data de 21 martie.

Source: www.publika.md

Keywords:

China , turism , Festival

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
1298 locuitori

Crăsnăşeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Crăsnăşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1298 de oameni. Satul Crăsnăşeni a fost menționat documentar în anul 1667.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.