Go to section: Culture
31 january 2017, 14:45 Culture views 3502
În cîteva zile, la Chișinău va începe tîrgul de primăvară
31 january 2017, 14:45 Culture views 3502

În cîteva zile, la Chișinău va începe tîrgul de primăvară

O lună ne mai desparte de primăvară, dar primarul general al municipiului Chișinău deja a semnat dispoziția privind perioada de comercializare a suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină în capitală.

Astfel, tîrgul de primăvară, unde vor fi comercializate mărfurile sus menționate, specifice sărbătorilor Dragobete, 1 martie și 8 martie, va începe deja la 10 februarie. Decizia a fost luată pe motivul solicitărilor agenților economici și persoanelor fizice. Se va încheia acest tîrg pe 10 martie.

Locurile de comercializare a suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină urmează a fi stabilite și autorizate de preturile fiecărui sector în parte. La fel, se vor implica și oamenii legii din capitală pentru a asigura ordinea publică și vor contribui la combaterea comerțului neautorizat.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , tirg , primăvară

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
1789 locuitori

Plop-Ştiubei este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Plop-Ştiubei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1789 de oameni. Satul Plop-Ştiubei a fost menționat documentar în anul 1850.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.