Go to section: Culture
15 november 2016, 12:15 Culture views 4915
O expoziție сu vînzare a tablourilor foto (Foto)
15 november 2016, 12:15 Culture views 4915

O expoziție сu vînzare a tablourilor foto (Foto)

Expoziția personală a fotografului Alexandr Șibaev, membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din Rusia, al Uniunii Artiștilor Fotografi din Republica Moldova și altele; participant la 24 expoziții colective și 7 expoziții personale.

Alexandru călătorește prin regiunile apropiate și îndepărtate ale Moldovei, pentru a găsi și a imortaliza locurile frumoase, adesea unice ale meleagului nostru natal. Autorul fotografiază de mulți ani Chișinăul vechi, păstrînd în lucrările sale acel oraș, pe care noi îl iubim și de care ne amintim. Multe colțișoare frumoase, confortabile ale orașului nostru au rămas să trăiască doar pe fotografiile sale.

Pentru această expoziție, autorul a selectat 46 de lucrări, unindu-le în seriile: Provence, Orașul vechi, Poezia pietrei, Peisaje și Portret.

Expoziția va fi deschisă în fiecare zi, din 15 noiembrie pînă pe 15 decembrie, de la ora 9.00 pînă la 18.00. Intrarea este liberă.

Source: locals.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1125 locuitori

Risipeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Risipeni și Bocşa. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 142 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Risipeni a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.