30 may 2024, 16:30 Sport views 1143
Performanță și Determinare: Cupa Orhei 2024 a adunat sute de sportivi din întreaga țară
30 may 2024, 16:30 Sport views 1143

Performanță și Determinare: Cupa Orhei 2024 a adunat sute de sportivi din întreaga țară

Pe 25 mai, Sala de Tenis din Orhei a găzduit Cupa Orhei 2024, un eveniment sportiv organizat sub egida Federației de Luptă Națională „Voievod”, anunță Noi.md

Acest turneu republican, ajuns la a 17-a ediție, a adunat aproximativ 450 de sportivi din peste 20 de raioane ale țării, oferind un adevărat spectacol de lupte de contact.

Vicepreședintele Federației de Luptă Națională „Voievod”, Oleg Sclifos, a subliniat importanța acestui eveniment pentru sportivii de nivel mediu, care au astfel ocazia să se afirme și să fie selectați pentru competiții mai avansate.

„Este un eveniment consacrat sportivilor de nivel de pregătire mediu, la competiție sînt prezenți circa 450 de sportivi din peste 20 de raioane ale țării. sînt niște lupte destul de interesante. Competiția are ca scop selectarea sportivilor pentru etapele mai avansate. Pe această cale vreau să mulțumesc partenerilor acestui eveniment,” a declarat Sclifos.

Liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, a felicitat organizatorii și a apreciat nivelul ridicat al competiției.

„Acest turneu Național petrecut în raionul Orhei este a 17-a ediție și vreau să felicit Club Maximus - Voievod, care este implicat în organizare inclusiv în parteneriat cu Federația Voievod, pentru așa o organizare bună, unde au venit sportivi din toată Republica Moldova foarte bine pregătiți și foarte bine echipați. La acest moment în această competiție vedem nivelul ridicat al sportivilor și anume bravo antrenorilor care îi pregătesc așa de bine, avînd în vedere că petrecem mai multe competiții internaționale.”

Evenimentul a fost marcat de 15 lupte, care au demonstrat atît talentul, cît și determinarea sportivilor participanți. Sclifos și-a exprimat speranța că sportivii din Orhei vor continua să progreseze și să ajungă la nivelul profesionist.

Cupa Orhei 2024 a fost un adevărat succes, reafirmînd angajamentul Federației de Luptă Națională „Voievod” de a sprijini și promova sportul de contact în Moldova. Cu intrarea liberă pentru public, evenimentul a reușit să atragă un număr mare de spectatori, dornici să susțină sportivii locali și să se bucure de un spectacol de înaltă calitate.

Source: noi.md

Keywords:

Voievod , cupa , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.