13 june 2024, 12:30 Moldovan Diaspora views 902
Ambasada țării noastre în Israel vine cu o informație importantă pentru moldoveni
13 june 2024, 12:30 Moldovan Diaspora views 902

Ambasada țării noastre în Israel vine cu o informație importantă pentru moldoveni

Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu o informație importantă pentru cetățenii moldoveni, aflați în acest stat temporar sau permanent, notează Noi.md.

Astfel, începînd cu 17 iunie 2024 și pînă în data de 5 iulie 2024 în Statul Israel se va afla misiunea Agenției Servicii Publice, care va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor, oferind servicii consulare fără programare prealabilă.

Printre serviciile consulare acordate vor fi:

- pașapoarte și buletine de identitate;

- acte de stare civilă (transcrierea certificatelor de naștere, de căsătorie, etc).

Cetățenii care au confirmate programări prealabile cu trei luni înainte pentru serviciile de documentare cu pașaport, buletin de identitate și servicii de acte de stare civilă sînt așteptați pentru a beneficia de aceste servicii în perioada menționată.

De asemenea, cetățenii care nu au reușit să obțină o programare prealabilă și nu s-au programat pînă în prezent pot beneficia necondiționat de serviciile consulare de documentare cu acte de identitate și acte de stare civilă în aceeleași termene.

Cetățenii Republicii Moldova pot obține precizări și informații suplimentare în legătură cu această misiune specială de documentare cu acte de identitate și cu acte de stare civilă la numărul de telefon al ambasadei 0527789772.

Source: noi.md

Keywords:

ambasada , Israel

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.