Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#461 promoldova 23 July 2011 | 21:39 Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar astfel de atirnare nedemocratica nu va face fata.
-
#462 promoldova 23 July 2011 | 21:16 Rusii nu ne fortau la o autoidentificare anumita, cum au facut si o fac rominii acum.
-
#463 razesu 23 July 2011 | 20:22 promoldova:
Bine au fost spalati creerii de propoganda romina
--si eu la fel de bine as putea sa spun ca bine v-au spalat creierii propaganda rusa....dar putina decenta nu ar strica...... -
#464 promoldova 23 July 2011 | 19:53 Bine au fost spalati creerii de propoganda romina. Dar ce sa faci fiecare popor singur isi alege soarta. Vrei sa fii romin, poti sa fii, dar fiecare persoana are dreptul la autoidentificare, dar impunerea numai unei singure pareri seamana cu fascism sau stalinizm.
-
#465 costica 23 July 2011 | 15:09 P.S. Draga burlaku, vreau sincer sa-ti spun ca cele descrise nu este lectura artistica ci fapte reale in spate sunt veti omenesti, doumente. -
#466 costica 23 July 2011 | 15:02 Read more -
#467 burlakul 23 July 2011 | 11:27 razesu: --slavii au contribuit semnificativ prin aportul lor etnic, cultural si lingvistic la formarea poporului roman, sint parte a identitatii noastre............de ce polonezii se urasc cu rusii,de ce sirbii se urasc cu croatii,de ce bulgarii nu-i suporta pe sirbi.....nu pot sa imi dau seama ...ei nu au auzit de fratia dintre popoarele slave ?...aqa si sa nu-i uitam pe ucrainieni,astia cu cine nu se suporta?nu cumva cu polonezii?"Las-ca-i ghine":)
-
#468 razesu 23 July 2011 | 10:45 burlakul:
u nu inteleg?!Tu asa mult urind slavii le porti asa mindru numele...Nu ti-i rusine?:)))Si mai promovezi Slavofobia...Eu nu te cred ca esti roman...:))))Sau nu ti-ai pus adevaratul nume in profil?Ai pus si tu un nume care ai "crezut" si tu ca sigur nu e slav?!Bogdan-nume slav,ce inseamna "daruit de Dumnezeu"...
--slavii au contribuit semnificativ prin aportul lor etnic, cultural si lingvistic la formarea poporului roman, sint parte a identitatii noastre............de ce polonezii se urasc cu rusii,de ce sirbii se urasc cu croatii,de ce bulgarii nu-i suporta pe sirbi.....nu pot sa imi dau seama ...ei nu au auzit de fratia dintre popoarele slave ?...aqa si sa nu-i uitam pe ucrainieni,astia cu cine nu se suporta?nu cumva cu polonezii? -
#469 burlakul 23 July 2011 | 9:36 #622
lvl100:Bogdan e din slava veche intrata in limba romana pe filiera bulgareasca.Esti foarte "intelept",ma lasi fara argumente...
-
#470 burlakul 23 July 2011 | 9:10 #622Stii ca de dupa !992, in scoala, numele meu de familie,se socotea incorect ????Neroman???Ca vezi "nu-i Cojocaru,Da-i Cojocari",copii scriau Cojocaru numai sa nu supere profesorii(idiotizm)...De aceea zic si eu ca am ceva cu bulgarii ce le-au impus "romanilor"numele...:)))
-
#471 burlakul 23 July 2011 | 9:04
lvl100:treaba au bulgarii cu nemultumirile lui Costica in legatura cu rusii ?Aceeasi treaba pe care o ai tu cu nemultumirile mele asupra nemultumirol lui costica in legatura cu rusii...
-
#472 lvl100 23 July 2011 | 8:58 burlakul: #619Eu nu inteleg?!Tu asa mult urind slavii le porti asa mindru numele...Nu ti-i rusine?:))
Unde a zis omul ca uraste slavii ? Adica si bulgarii, sarbii, croatii, slovenii, slovacii, cehi,polonezii etc ?
Nu mai pune vorbe in gura omului doar de dragul sa iti contruiesti tu mai usor replicile, ca uite ai aflat care e originea numelui Bogdan si nu stii cum sa o introduci
Bogdan e din slava veche intrata in limba romana pe filiera bulgareasca.Ia zii mai Serghei, ce treaba au bulgarii cu nemultumirile lui Costica in legatura cu rusii ?
-
#473 burlakul 23 July 2011 | 8:43 CalinRomania: Ce mai faci ? Sper ca esti bine,OK ...Salut,Calin.Da multumesc,sunt bine.Despre schimbari,nu mai cred in minuni:)...Despre adevar,se spune ca are o fata,dar omul daca trebuie ii mai gaseste vre-o 15...
-
#474 burlakul 23 July 2011 | 8:33 #619Eu nu inteleg?!Tu asa mult urind slavii le porti asa mindru numele...Nu ti-i rusine?:)))Si mai promovezi Slavofobia...Eu nu te cred ca esti roman...:))))Sau nu ti-ai pus adevaratul nume in profil?Ai pus si tu un nume care ai "crezut" si tu ca sigur nu e slav?!Bogdan-nume slav,ce inseamna "daruit de Dumnezeu"...
-
#475 costica 23 July 2011 | 5:21 Am povestit aceasta istorie a familiei mele, care nu e unica.in felul sau. Am avut ocazia sa merg aproape in toate zonele Romaniei, unde am vazut cu ochii mei frumusetea naturii, m-am intilnit cu oameni diferiti, dar toti sunt oameni cumsecade.Draga CalinRomania, nu ma mir de cei ,,rataciti”, ma mir de ,,Patriotii lui Dodon” si PCRM, adica de acei ce intentionat, constient, propoaga minciuna, romanofobia, ,,Moldovenismul primitiv”, Oare au obraz acei care scuipa , dau cu picorul in mormintele fratilor, rudelor indiferent pe care mal al Prutului se afla ele. Oare au obraz acei ce pentru doi arginti, se vind strainului tipind in gura mare ca sunt statalisti, patrioti, pe cind in fond sunt …nimic
-
#476 costica 23 July 2011 | 5:20 Read more -
#477 costica 23 July 2011 | 0:22 Read more -
#478 CalinRomania 22 July 2011 | 23:43 Unora se pare ca tensiunea le-a trecut de maximum !!!..................
-
#479 CalinRomania 22 July 2011 | 23:42 DOAMNE ce vocabular !!! Sunt si eu in ideea ca sunteti cu totii romani........dar SFINTE !!!
-
#480 costica 22 July 2011 | 23:33 This message was deleted by the moderator!