Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#381 lvl100 08 October 2011 | 22:47 andrei: intreb si eu...
Intreaba fiule, intreaba nu te rusina. Per ansamblu nu o sa te ajute prea multe, dar intotdeauna mi-am dorit sa lucrez cu persoane cu nevoie speciale, iar eu sunt fericit ca internetul imi ofera aceasta ocazie.
Deci intreaba....
-
#382 MihaiP 08 October 2011 | 22:42 #709
De obicei îmi plac comentariile tale, dar acum ești cam răutacios. -
#383 andrei 08 October 2011 | 22:39 @lvl nu cumva se scrie "nu ti-o revizui"? intreb si eu...
@mihai p...stai linistit, de saptamana viitoare cand se termina concediul automat o mai raresc...
-
#384 lvl100 08 October 2011 | 22:38 andrei: -lvl e "profesionist"...nu vezi ca scrie toata ziua...
lvl100 -Replici pe forum : 161 | această săptămînă: 21 | lună: 57Andrei - Replici pe forum: 264 | această săptămînă: 35 | lună: 89
Saracul Andruska , n-ar fi in stare sa spuna ceva inteligent nici daca viata lui ar depinde de asta. -
#385 lvl100 08 October 2011 | 22:21 andrei: lvl, lasa beutura fratzica...ca te faci de rusine si-asa pe forum, dar daca mai scrii si beat?
Pai eu vroiam sa ajut economia RM ca oricum doar asta se pare ca produceti si consumati , si tu ma refuzi ?
Treaba ta da` ai pierdut deja vanzarea unei sticle. 1 sticla de vin ieftin = 10% PIB RM, uite asa se duce si cresterea voastra economica.
As fi cumparat 2 sticle ca sunt baiat bun, dar creeam inflatie deja.
burlakul:ceva normal poate o sa-mi revizuiesc pozitia.
Te rog nu ti-o revizuii, esti mult prea haios asa.
-
#386 MihaiP 08 October 2011 | 21:16 andrei: lvl e "profesionist"...nu vezi ca scrie toata ziua...Același lucru s-ar putea spune și despre tine, și alți câțiva foarte activi pe forum (dar probabil doar ioanic e cu adevarat postac plătit). -
#387 burlakul 08 October 2011 | 20:48 #706Eu iam spus ca el p/u mine deja nu exista...Tot bla-bla-blau acesta a lui nare nici o valoare p/u mine...Daca vrea omul sa scrie las sa scrie...Nu-mi schimba nici pozitia degetului de pe claviatura,postarile lui...Daca ar incepe sa scrie ceva normal poate o sa-mi revizuiesc pozitia...Pina ce las sa sara in sus,ce are el de facut...Te sfatui si pe tine sa-l ignori...Nu te lasa provocat...Las-sa-si vada fratii cei de aici,poate vor intelege cu cine vor unire.Doamne mai trimete niste romani normali,inafara da CalinRomania si razesu,poate vom gasi si tangentele de odinioara...)
-
#388 andrei 08 October 2011 | 20:22 lvl, lasa beutura fratzica...ca te faci de rusine si-asa pe forum, dar daca mai scrii si beat?
@burlakul: nu te lasa provocat de provocatori, nu te lasa manipulat de manipulatori sau dezinfomat de dezinformatori---lvl e "profesionist"...nu vezi ca scrie toata ziua...
-
#389 lvl100 08 October 2011 | 18:46 burlakul: .Veniti dusmani ai Moldovei ,jigniti ,incercati sa distrugeti ce-i al nostru!!!Prin asta ne intariti numai MINA SI CREDINTA ca numai noi o sa aparam adevaratele valori STRAMOSESTI!!!Forte gasim noi daca devenim dusmani si ne mai gasim noi prieteni dintre DUSMANII DUSMANILOR NOSTRI!!!MOLDOVA,A FOST,ESTE SI VA FI!!!
Fratzica nu stiu exact ce ai baut, da vreau si eu tot marca asta !
-
#390 burlakul 08 October 2011 | 15:04 Spunea cineva pe forum ca vor sa nu fie cozi la consulatul Ro pentru a primi vize,ce noi sintem vinoveti ca RO nu va primeste???Putina susbstanta cenusie este in capul cela prost???Romanii vin mai liber decit ne ducem noi la ei (asta nu va spune ca nu avem nimic cu ei,sint liberi sa vina cind vor...),si tot noi suntem vinoveti ca sint cozi la consulatul RO...Atitia prosti ce se invirt in jurul rotii sii cauta capatul n-am mai intilnit gramajoara...Deamu nu stiu cum sa mai invinuiasca moldovenii de impotenta lor de a folosi substanta cenusie si incep sa abereze care si cum poate... -
#391 andrei 08 September 2011 | 19:10 "Unicul motiv p/u care as accepta unirea este de a pastra intr-o forma cit mai pura esenta noastra"
eu mai degraba cred ca mai tare ne-am murdari...ne-am pierde esenta moldoveneasca si ar iesi la lumina capul urat (cam ala negricios) al rominismului...
-
#392 burlakul 08 September 2011 | 16:40 Read more -
#393 calator 08 August 2011 | 20:32 #699
Gebeleizis are dreptate! Nu pofta de circulatie in mana pe moldoveni si rusi sa ia pasaportul romanesc, nici saracia cum ar crede unii, nici iubirea pentru Romania cum ar crede visatorii, ci iata ! ... un scop mult mai nobil, realizarea Moldovei istorice! Vor aduce lumina in negura Moldovei , impresionant!
Gebeleizis, lor le-ai spus ? -
#394 razesu 08 August 2011 | 18:27 Gebeleizis:
Dorinta moldovenilor de obtinere a pasaportului Romaniei nu este „visul românesc" ci realizarea planului "Moldova Mare".
--daca dumneavoastra va inchipuiti ca noi moldovenii din Romania vom face aceleasi greseli care au adus Basarabia in actuala situatie, va inselati amarnic.... -
#395 Gebeleizis 08 August 2011 | 16:53 #689 Dorinta moldovenilor de obtinere a pasaportului Romaniei nu este „visul românesc" ci realizarea planului "Moldova Mare". -
#396 andrei 08 August 2011 | 8:50 burlakule, iti zic doar o singura chestie
indiferent ca esti unionist sau nu...atata timp cat scrii din convingere, nu cred ca ar trebui sa te lasi fugarit de pe forum.
Poate te razgandesti...
-
#397 burlakul 08 August 2011 | 8:41 #673,#674, #675 , #676,CalinRomania,o sa-ti multumesc,inca o data, pentru rabdarea si dorinta de a impartasi informatia pe care o detii.Esti un om foarte cumsecade,iti urez mari realizari,prieteni adevarati,sa intelegi si sa fii inteles de ce te inconjoara,fericire,sanatate.(restul se vor aduna ele;)...vad ca ai ales substanta corect pentru analiza...:) )
P.S.mai astept un raspun de la o persoana,aici pe forum,dupa care dupa cum am spus,n-o sa mai "ingreunez" nimanui viata aici pe forum.Sa stii ca ideea unirii nu-mi e straina...dar,numai in democratie si fara fanatism extremist...(ce ma bucura, ca nu trebuie sa-ti lamuresc pe degete...;) ,cu asa Oameni,nici nu trebuie sa vorbesti despre unire,cu ei deja suntem uniti...).
-
#398 burlakul 08 July 2011 | 22:14 Salut,CalinRomania,ma bucur ca ai ajuns cu bine:)O sa incerc sa dau raspuns la intrebarile tale...Dupa care cred ca n-o sa-mi mai fac aparitia pe aici...nici aici nu mai incap moldovenii...(o sa scriu mine...sunt cam obosit...si nici dispozitie nu prea am sa rasfoiesc forumul...) -
#399 burlakul 08 July 2011 | 22:06 lvl100: @BUrlake Care o sa se planga din nou ca am eu ceva cu el, cand de fapt el ce cel care da copy-paste-uri si dupa aia se face ca ploua. Daca ai vreo parere despre daci in general, sau despre ultimul articol copy-paste de tine despre daci in particular, te rugam sa o imparti cu noi.Bucurate,o sa te scutesc de "plingeri" si de atentia mea.Cred ca ai obtinut ce ai vrut...
-
#400 razesu 08 April 2011 | 21:04 costica:
Salut draga razesu, am gasit pe internet lucraraea lui Florin Curta ,,Aparitia slavilor. Istorie si arheologie la Dunarea de Jos in veacurile VI-VII” Cu parere de rau nu cunosc limba engleza si nu o pot citi, Trag nadejde sa o gasesc tradusa fie in romina sau in rusa, Sa stii ca mar interasa mai mult ramura latina descendenta din daci Poate imi propi si alte izvoare referitor la istoria dacilor, in afara de istorie dacilor cuprinsa in ,,Istoria URSS”
-o gasesti tradusa si in limba romana ....si trateaza exact zona formarii poporului roman/moldovean si aparitia primelor forme de coagulare.....