Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#701 CalinRomania 18 iunie 2011 | 17:13 Mancate-ar puricii burlakule.......#392...cunosteam melodiile...reascultandu-le mi-au dat lacrimile !
-
#702 burlakul 18 iunie 2011 | 16:22 Citeşte mai departe -
#703 burlakul 18 iunie 2011 | 15:33 Citeşte mai departe -
#704 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:21 Draga burlakule,ce melodii iti mai plac ???
-
#705 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:21 :))))))))))))))))))) -
#706 burlakul 18 iunie 2011 | 15:12 #386Ma bucur p/u tine!:)Sa-ti spun la postarea 387:cind am deschis acesta pagina a forumului si citeam postarea ta la mine cinta acelasi cintec pe care mi l-ai propus;)
-
#707 CalinRomania 18 iunie 2011 | 15:00 Si.....draga burlakule....ai vazut pe Ducu Bertzi cantand "Si-asa-mi vine cateodata"........"http://www.youtube.com/watch?v=5iyGohz7jrg"..........dar .....ardeleneste !!! :)))) Foarte frumos canta !!!.........................
-
#708 CalinRomania 18 iunie 2011 | 14:46 Si eu ma bucur sa te revad burlakule !!! Pacea este un lucru foarte pretios si frumos !!! Sunt curios sa-ti vad "expunerea"! Tocmai am primit un telefon de la piscina,si cum sta sa ploua nu mai este nevoie de 5 bagnini (salvamari de piscina) ci doar de 2.Si astfel am libera dupa amiaza aceasta. Iupii !!! :)))))
-
#709 burlakul 18 iunie 2011 | 14:40 CalinRomania,salut ma bucur sa te "revad".Salut tuturor.Sper si eu ca nu vor disparea,moldovenii,ca numai acest lucru ma mai tine pe aici;)Am si eu unele ginduri care as vrea sa le expun,dar o s-o fac mai tirziu...Vad ca trebuie sa expun mai pe intelesul unora gindurile fiindca nu toti inteleg corect ideea gindurilor mele:)(vreau pace pentru Moldova si in Moldova!!!:)))Salut tuturor. -
#710 CalinRomania 18 iunie 2011 | 12:04 Nimeni nu schimba identitatea si istoria Moldovei si a moldovenilor. Din pacate....din dorinta de a sublinia cat de diferiti sunteti de ceilalti romani sunt sustinute teorii care nu au o baza stiintifica. Eu unul incerc sa combat aceste teorii care de fapt nu fac altceva decat interesul Rusiei.Nimeni nu a pus in discutie dreptul vostru de a va decide siguri soarta.Faptul ca recunoasteti ca sunteti romani crezi ca schimba cu ceva acest lucru ???
-
#711 CalinRomania 18 iunie 2011 | 12:00 Chestia cu Tigania in loc de Romania e cam complicat.Este adevarat la ultimul recensamant din 2001 tiganii erau 2,5 % din totalul cetatenilor romani -in crestere ,iar ungurii in descrestere cu circa 1%.Iar procentajul romanilor a ramas acelasi in jur de 91% din totalul cetatenilor romani.Opinia mea este ca solutia cea mai adecvata impotriva tiganilor este aceea de a face legi dure impotriva hotiei si a altor acte necinstite ai a face astfel incat legea sa fie aplicata.Si atunci tiganii ori vor pleca spre tari mai ingaduitoare -asa cum este Italia - fie se "vor de pe brazda".Adica vor deveni cinstiti si integrati in societate.................................................................................................................
-
#712 CalinRomania 18 iunie 2011 | 11:51 Ceea ce m-a distrat mult este ca am auzit la un radio (Disco -Radio) daca nu ma insel multa muzica moderna romaneasca in limba engleza. (ieri am ascultat System -cei cu butoaiele....si o alta melodie in engleza dar sigur romaneasca de care nu imi aduc aminte cum se numeste-am o proasta cultura muzicala :))) ) Dar.....m-am bucurat. Plin de Dacii.Ma apuca rasul ca daca spuneai unui roman cu 20 de ani in urma ca vor sta la coada occidentalii la cumparat de Dacia ar fi ras si ar fi spus ."Ce gluma buna!" Deja e o normalitate sa vezi pe aici Dacia. Au-de nebun ce sunt-am venit in 2001 cu....Dacia 1300 (din 1980 !!! ) pe aici.Se uitau romanii si italienii ca la urs !!! :))))) Cand le spuneam ca am o ....Dacia nu intelegeau ce marca este .Astazi orice italian stie de Dacia. :)))))
-
#713 CalinRomania 18 iunie 2011 | 11:45 Citeşte mai departe -
#714 CalinRomania 18 iunie 2011 | 11:30 Citeşte mai departe -
#715 CalinRomania 18 iunie 2011 | 11:19 Citeşte mai departe -
#716 burlakul 16 iunie 2011 | 23:00 Salut tuturor!Si iar "cind so impartit norocu fostam eu dus la lucru"...;)Sper ca n-au disparut Moldovenii?!...:)
-
#717 costica 16 iunie 2011 | 9:01 Citeşte mai departe -
#718 patriot88ify 14 iunie 2011 | 21:46 manelele sunt asemanatoare cu acele din india am auzit ca in rominia sunt multi tigani poate ca degraba se vor numi indieni in loc de Romini sa u Tigania mare buna propunere poate incercati numai lasati moldova in buna pace shi nu schimbati istoria shi indentitatea noastra
-
#719 vados 14 iunie 2011 | 14:04 CalinRomania Salut.Ce mai faci vad ca ai mai mult timp ca mine.Am ascultat o grupa muzicala romana care cinta muzica polulara foarte asemanatoare ca la moldoveni, pacat ca alte grupe muzicale trec la manele. -
#720 CalinRomania 14 iunie 2011 | 0:49 Si apoi,draga ioanic,istoricii timpurilor respective pun retragerea Aureliana (dar se pare ca era inca din timpul lui Gallienus) pe expansiunea gotica (si in mult mai mica masura pe seama Carpilor sau a Dacilor liberi din Crisana) Sa nu uitam ca zona de astazi a Moldovei si Valahiei era numita de -a dreptul Gotia.