Materiale din compartiment: Photo gallery | Audio gallery |

Dmitry Poleansky

Dmitry Poleansky şi-a început cariera muzicală în anul 1999 împreună cu Dj MaySki (Bălţi, Moldova) şi Dj Bad (Tel Aviv, Israel). Debuteză la clubul de dans „Dance Club Cosmo”. Apoi Dj Demonn a evoluat la „Night Club Metro” şi Disco Club „Strela”.

Pe parcursul anilor 2007-2008 Dj Demonn este rezident al Clubului de noapte „Patria” împreună cu Dj Slavic şi DJ Urii. În prezent DJ Demonn − este rezident al Cluburilor de noapte „A-Club” şi „People”.

În anul 2009 Dj Demonn îşi schimbă pseudonimul scenic în Dmitry Poleansky.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
462 locuitori

Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.