19 november 2022, 12:00 Ethno-folk music views 2025
Raionul Căuşeni are un nou preşedinte
19 november 2022, 12:00 Ethno-folk music views 2025

Raionul Căuşeni are un nou preşedinte

Consiliul raional Căuşeni, întrunit astăzi în şedinţă a aprobat decizia de demisie a actualului preşedinte de raion, Nicolae Gorban, membru al Partidului Democrat din Moldova, transmite breakingnews.

Tot astăzi, aleşii raionului l-au votat în această funcţie pe Alexandru Catan, reprezentant al Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Noul preşedinte a fost ales cu votul a 18 consilieri din cei 33 cît constituie forul legislativ al raionului. Pentru Alexandru Catan au votat fracţiunile PCRM, PLDM, PAS şi un consilier de la PSRM.

„În activitatea mea voi fi o persoană concretă şi directă. Voi lucra nemijlocit cu toţi consilierii care sînt aleşi ai poporului, aleşii tuturor cetăţenilor raionului Căuşeni. Împreună vom face aşa ca fiecare cetăţean să fie auzit şi ajutat”, a declarat preşedintele nou-ales, Alexandru Catan. Alexandru Catan a fost candidatul cu numărul 45 în lista PAS pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Source: noi.md

Keywords:

Căușeni , preşedinte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.