Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 noiembrie 2022, 12:00 Muzica etno views 1351
Raionul Căuşeni are un nou preşedinte
19 noiembrie 2022, 12:00 Muzica etno views 1351

Raionul Căuşeni are un nou preşedinte

Consiliul raional Căuşeni, întrunit astăzi în şedinţă a aprobat decizia de demisie a actualului preşedinte de raion, Nicolae Gorban, membru al Partidului Democrat din Moldova, transmite breakingnews.

Tot astăzi, aleşii raionului l-au votat în această funcţie pe Alexandru Catan, reprezentant al Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Noul preşedinte a fost ales cu votul a 18 consilieri din cei 33 cît constituie forul legislativ al raionului. Pentru Alexandru Catan au votat fracţiunile PCRM, PLDM, PAS şi un consilier de la PSRM.

„În activitatea mea voi fi o persoană concretă şi directă. Voi lucra nemijlocit cu toţi consilierii care sînt aleşi ai poporului, aleşii tuturor cetăţenilor raionului Căuşeni. Împreună vom face aşa ca fiecare cetăţean să fie auzit şi ajutat”, a declarat preşedintele nou-ales, Alexandru Catan. Alexandru Catan a fost candidatul cu numărul 45 în lista PAS pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Căușeni , preşedinte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.