25 july 2022, 14:00 views 2841
Zborurile, reținute din nou pe Aeroportul Chișinău
25 july 2022, 14:00 views 2841

Zborurile, reținute din nou pe Aeroportul Chișinău

Alertele frecvente din ultima perioadă creează dificultăți în operarea zborurilor conform orarului stabilit, anunță pre 25 iulie compania Air Moldova. Drept urmare, astăzi sînt afectate zborurile spre și din Frankfurt, Milano și Istanbul. 

„Vă rugăm să monitorizați panourile informative din aeroport”, îi îndeamnă pe călători Air Moldova.

Din cauza decolării și sosirii cu întîrziere a aeronavelor pe Aeroportul Internațional Chișinău, sînt perturbate, inclusiv lucrările și verificările tehnice planificate pentru întreținerea aeronavelor.

„Siguranța zborurilor este prioritatea companiei aeriene Air Moldova, astfel lucrările tehnice se efectuează în regim obișnuit, fără abateri de la regulament dar acest fapt cauzează întîrzieri operaționale și rețineri de zbor pe parcursul zilei.

Amintim că alarmele false cu bombe de ieri, 24 iulie, din Aeroportul Internațional Chișinău au dus și la reținerea cursei Chișinău – Tel Aviv, operată de Flyone. Iar, în perioada 21-23 iulie au fost anulate patru curse aeriene.

 

Source: newsmaker.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.