13 january 2022, 17:10 views 2318
Starea de urgență în sănătate publică, prelungită
13 january 2022, 17:10 views 2318

Starea de urgență în sănătate publică, prelungită

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a minicipiului Chișinău a prelungit astăzi starea de urgență în sănătate publică.

Potrivit noii hotărîri, starea de urgență a fost prelungită pînă pe 15 martie.

De menționat că rămîne în vigoare obligativitatea purtării măștilor de protecție în toate spațiile publice închise, în transportul public, la stațiile de așteptare, la toate evenimentele publice în spațiile deschise cu aglomerații umane, precum și respectarea distanței fizice de minim 1 metru.

Totodată Comisia municipală cere Ministerului Sănătății instituirea unui centru unic de coordonare a spitalizărilor COVID-19 în spitalele republicane și municipale.

Hotărârea Comisiei poate fi văzută mai jos.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
273 locuitori

Congazcicul de Jos este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 5 km de municipiul Comrat și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 273 de oameni. Satul Congazcicul de Jos a fost întemeiat în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.