Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2022, 17:10 views 2275
Starea de urgență în sănătate publică, prelungită
13 ianuarie 2022, 17:10 views 2275

Starea de urgență în sănătate publică, prelungită

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a minicipiului Chișinău a prelungit astăzi starea de urgență în sănătate publică.

Potrivit noii hotărîri, starea de urgență a fost prelungită pînă pe 15 martie.

De menționat că rămîne în vigoare obligativitatea purtării măștilor de protecție în toate spațiile publice închise, în transportul public, la stațiile de așteptare, la toate evenimentele publice în spațiile deschise cu aglomerații umane, precum și respectarea distanței fizice de minim 1 metru.

Totodată Comisia municipală cere Ministerului Sănătății instituirea unui centru unic de coordonare a spitalizărilor COVID-19 în spitalele republicane și municipale.

Hotărârea Comisiei poate fi văzută mai jos.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.