11 october 2017, 15:00 views 5756
Patinoarul va fi instalat în scuarul adiacent Bibliotecii Naționale
11 october 2017, 15:00 views 5756

Patinoarul va fi instalat în scuarul adiacent Bibliotecii Naționale

Primăria municipiului Chișinău anunță despre continuarea lucrărilor de amenajare a străzii 31 August 1989, în perimetrul str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în contextul organizării manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Astfel, de către serviciile municipale de profil au fost executate o serie de lucrări ce vizează curățirea a 58 arbori și tăierea a 3 arbori bolnavi pe tronsonul vizat, care și-au pierdut din aspectul estetic.

De asemenea, în contextul amenajării zonei, au fost efectuate lucrări de plombate a scuarului adiacent Bibliotecii Naționale pe o suprafață de 500 metri, unde va fi amplasat pe perioada sărbătorilor de iarnă un patinoar în aer liber.

Pe parcursul săptămânii curente, serviciile municipale abilitate planifică efectuarea lucrărilor de asfaltare a trotuarelor și plombare a carosabilului pe tronsonul de stradă vizat, inclusiv a scuarului din vecinătatea Palatului Național „Nicolae Sulac" și evacuarea gheretelor din zonă.

Source: tv8.md

Keywords:

Chisinau , Patinoar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1784 locuitori

Unțești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Unțești este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Unțești a fost menționat documentar în anul 1883.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.