13 january 2015, 10:12 views 13611
Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)
Photo: protv.md
13 january 2015, 10:12 views 13611

Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)

Accidentul s-a produs pe traseul Balti-Sarateni, in jurul orei 16:30.

Potrivit purtatorului de cuvant al IGP, soferul microbuzului Chisinau-Balti a iesit pe contrasens incercand sa faca o depasire dupa care s-a ciocnit violent cu o Skoda, in care se afla o familie: sotul, sotia si copilul de doar 2 ani. Toti 3 au fost internati la spitalul din Telenesti. Dupa impact, microbuzul s-a rasturnat si a ajuns pe marginea unui iaz. In microbuz se aflau 8 pasageri. 5 dintre acestia au fost internati imediat dupa lovitura, iar alti 4, intre si soferul, – mai tarziu, adresandu-se dupa ajutor la spitalul din Balti.

Preliminar, vinovat de producerea accidentului se face vinovat soferul microbuzului. Oamenii legii aduna acum cat mai multe detalii pentru a vedea cum va fi tras acesta la raspundere.

Source: protv.md

Keywords:

accident , microbuz , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2362 locuitori

Căpriana este un sat şi comună din raionul Străşeni. Căpriana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Strășeni și la 37 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Căpriana a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.