Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2015, 10:12 views 13679
Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)
Foto: protv.md
13 ianuarie 2015, 10:12 views 13679

Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)

Accidentul s-a produs pe traseul Balti-Sarateni, in jurul orei 16:30.

Potrivit purtatorului de cuvant al IGP, soferul microbuzului Chisinau-Balti a iesit pe contrasens incercand sa faca o depasire dupa care s-a ciocnit violent cu o Skoda, in care se afla o familie: sotul, sotia si copilul de doar 2 ani. Toti 3 au fost internati la spitalul din Telenesti. Dupa impact, microbuzul s-a rasturnat si a ajuns pe marginea unui iaz. In microbuz se aflau 8 pasageri. 5 dintre acestia au fost internati imediat dupa lovitura, iar alti 4, intre si soferul, – mai tarziu, adresandu-se dupa ajutor la spitalul din Balti.

Preliminar, vinovat de producerea accidentului se face vinovat soferul microbuzului. Oamenii legii aduna acum cat mai multe detalii pentru a vedea cum va fi tras acesta la raspundere.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

accident , microbuz , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1547 locuitori

Caterinovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Sadchi și Caterinovca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 129 km de Chișinău. Populaţia satului Caterinovca alcătuia 1547 de oameni în anul 2012. Satul Caterinovca a fost menționat documentar în anul 1795.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.