06 july 2024, 15:30 Health views 23001
Trucuri pentru a deveni mămică de fetiță
06 july 2024, 15:30 Health views 23001

Trucuri pentru a deveni mămică de fetiță

Conform unui studiu danez, 80% dintre femeile care au adoptat o dietă specială pentru “fetițe” cu nouă săptămîni înainte de a rămîne însărcinate și-au îndeplinit visul și au devenit mămici de fetițe.

Dieta a fost bogata in calciu si magneziu si a continut fructe, branzeturi, verdeturi si orez. Pe langa acestea, viitoarele mamici au luat suplimente si s-au dus sa faca analize care sa le masoare in mod constant nivelul de calciu si magneziu din sange.

Doamnele au evitat mancarurile bogate in potasiu si sodiu (bananele si cartofii), intrucat se crede ca ele favorizeaza dezvoltarea sexului masculin. Dintre cele 32 de femei care au participat la studiul de cinci ani, 26 au devenit mamici de fetite.

Pe langa dieta aparte, doamnelor li s-a mai cerut un lucru: sa intretina relatii sexuale cu partenerii lor intr-un anumit moment al ciclului menstrual, mai exact, cu trei-patru zile inainte de ovulatie.

A existat si un argument pentru cererea specifica si anume faptul in spermatozoizii purtatori de cromozomi Y sunt mai rapizi, dar mor mai repede. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X rezista mai mult timp. Astfel, daca incercau sa concepa chiar inainte de ovulatie, cand ovulele erau eliberate, spermatozoizii X puteau fi singurii care “supravietuiau” si erau fertilizati.

Specialistii spun insa ca dieta a avut un impact mai mare decat cel de-al doilea sfat, mizand pe faptul ca nivelul de minerale din sange poate afecta ovulele nefertilizate, facandu-le mai receptive la spermatozoizi. Cercetatorii care au condus studiul incearca acum sa testeze o solutie care sa favorizeze dezvoltarea sexul masculin al fatului.

“Oamenii cred ca daca urmeaza intocmai sugestiile noastre, sansele ca bebelusul sa aiba sexul dorit cresc considerabil. Metoda este experimentala, insa am dovedit ca functioneaza“, a spus Annet Noorlander, biolog specialist.

Sursa: perfecte.ro

Keywords:

dieta , copii , studiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
3116 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Maiovca și Ocnița. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ocnița și la 239 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3116 de oameni. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1431.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.