07 iunie 2024, 15:30 Sănătate views 22825
Trucuri pentru a deveni mămică de fetiță
07 iunie 2024, 15:30 Sănătate views 22825

Trucuri pentru a deveni mămică de fetiță

Conform unui studiu danez, 80% dintre femeile care au adoptat o dietă specială pentru “fetițe” cu nouă săptămîni înainte de a rămîne însărcinate și-au îndeplinit visul și au devenit mămici de fetițe.

Dieta a fost bogata in calciu si magneziu si a continut fructe, branzeturi, verdeturi si orez. Pe langa acestea, viitoarele mamici au luat suplimente si s-au dus sa faca analize care sa le masoare in mod constant nivelul de calciu si magneziu din sange.

Doamnele au evitat mancarurile bogate in potasiu si sodiu (bananele si cartofii), intrucat se crede ca ele favorizeaza dezvoltarea sexului masculin. Dintre cele 32 de femei care au participat la studiul de cinci ani, 26 au devenit mamici de fetite.

Pe langa dieta aparte, doamnelor li s-a mai cerut un lucru: sa intretina relatii sexuale cu partenerii lor intr-un anumit moment al ciclului menstrual, mai exact, cu trei-patru zile inainte de ovulatie.

A existat si un argument pentru cererea specifica si anume faptul in spermatozoizii purtatori de cromozomi Y sunt mai rapizi, dar mor mai repede. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X rezista mai mult timp. Astfel, daca incercau sa concepa chiar inainte de ovulatie, cand ovulele erau eliberate, spermatozoizii X puteau fi singurii care “supravietuiau” si erau fertilizati.

Specialistii spun insa ca dieta a avut un impact mai mare decat cel de-al doilea sfat, mizand pe faptul ca nivelul de minerale din sange poate afecta ovulele nefertilizate, facandu-le mai receptive la spermatozoizi. Cercetatorii care au condus studiul incearca acum sa testeze o solutie care sa favorizeze dezvoltarea sexul masculin al fatului.

“Oamenii cred ca daca urmeaza intocmai sugestiile noastre, sansele ca bebelusul sa aiba sexul dorit cresc considerabil. Metoda este experimentala, insa am dovedit ca functioneaza“, a spus Annet Noorlander, biolog specialist.

Sursa: perfecte.ro

Cuvinte cheie:

dieta , copii , studiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1975 locuitori

Tartaul este un sat şi comună din raionul Cantemir. Tartaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1975 de oameni. Satul Tartaul a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.