10 september 2013, 14:35 Sport views 7553
10 september 2013, 14:35 Sport views 7553

Naţionala Moldovei de volei pe plajă a învins la Balcaniada tineretului


Foto: tv7.md

Triumful istoric al selecţionatei Moldovei de volei pe plajă. Perechea Dionis Gorea – Ion Moisei a învins la jocurile balcanice pentru tineret din sezonul 2013. În finală Moldova a învins categoric Bulgaria, anunță tv7.md.

Dionis Gorea şi Ion Moisei au intrat în istoria voleiului pe plajă din Moldova. În cei 15 ani de participare la jocurile balcanice echipa noastră nu a reuşit să cucerească titlul. Studenţii Dionis Gorea şi Ion Moisei a trecut de 5 tandemuri de voleibalişti. În finală au luptat pentru medaliile aur Moldova şi Bulgaria. Echipa noastră a învins în ambele partide, scor 22-20,21-17.

Alexandr Dudicov, Antrenor De Volei Pe Plajă: «Selecţionata noastră a participat 15 ani la Balcaniadă. Fetele au fost campioane în 2002 şi iată că şi băieţii au repetat acest succes. Este prima medalie de aur pentru bărbaţi. Este un rezultat minunat. Băieţii au demonstrat cele mai bune calităţi. A fost nevoie nu numai de pregătirea fizică şi tehnică, ci şi de putere de voinţă».

Reprezentativa Moldovei la campionatul de tineret de volei pe plajă desfăşurat în Bulgaria a revenit fără medalii. Campionii Moldovei en-titre Igor Sandu – Anton Voleanin au împărţit locirile 17- 32. Cu acest turneu sezonul de volei pe plajă s-a încheiat.

Source: tv7.md

Keywords:

Bulgaria , medalie , volei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.