23 august 2016, 11:30 Sport views 4953
Naţionala Moldovei a spulberat adversarii
23 august 2016, 11:30 Sport views 4953

Naţionala Moldovei a spulberat adversarii

Naţionala de mini-fotbal a Moldovei a început cu dreptul evoluţia la Campionatul European, care se desfăşură în Ungaria.

În primul meci din grupa B selecţionata noastră a spulberat cu 11-0 Luxemburg.

Moldova a înscris pînă la pauză șase goluri şi a mai punctat de cinci ori în repriza secundă. Cel mai bun marcator din lotul Moldovei a fost Igor Carasiov, care a reuşit 3 goluri.

"Am îndeplinit tot ce ne-a cerut antrenorul şi am ţinut bine mingea. În meciul următor vom avea un adversar mai valoros, ne vom pregăti mai serios decît pentru acest joc", a declarat portarul naţionalei de minifotbal, Alexandru Slavinshi.

Pentru naţionala Moldovei de minifotbal evoluează mai mulţi foşti jucători cunoscuţi precum Iulian Bursuc, Sergiu Epureanu şi Eduard Văluţă.

Următorea partidă de la Campionatul European selecţionata noastră o va disputa pe 23 august împotriva Israelului. Din grupa B mai face parte şi Germania.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1801
Populația:
471 locuitori

Curătura este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti. Satul Curătura este situat la o distanță de 15 km de orașul Șoldănești și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 471 de oameni. Prima atestare a satului Curătura datează din anul 1801.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.