23 august 2016, 11:30 Sport views 5024
Naţionala Moldovei a spulberat adversarii
23 august 2016, 11:30 Sport views 5024

Naţionala Moldovei a spulberat adversarii

Naţionala de mini-fotbal a Moldovei a început cu dreptul evoluţia la Campionatul European, care se desfăşură în Ungaria.

În primul meci din grupa B selecţionata noastră a spulberat cu 11-0 Luxemburg.

Moldova a înscris pînă la pauză șase goluri şi a mai punctat de cinci ori în repriza secundă. Cel mai bun marcator din lotul Moldovei a fost Igor Carasiov, care a reuşit 3 goluri.

"Am îndeplinit tot ce ne-a cerut antrenorul şi am ţinut bine mingea. În meciul următor vom avea un adversar mai valoros, ne vom pregăti mai serios decît pentru acest joc", a declarat portarul naţionalei de minifotbal, Alexandru Slavinshi.

Pentru naţionala Moldovei de minifotbal evoluează mai mulţi foşti jucători cunoscuţi precum Iulian Bursuc, Sergiu Epureanu şi Eduard Văluţă.

Următorea partidă de la Campionatul European selecţionata noastră o va disputa pe 23 august împotriva Israelului. Din grupa B mai face parte şi Germania.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
3713 locuitori

Floreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Floreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, pe malul stîng al rîului Bîc, în apropiere căii ferate Chișinău-Odesa, situat la 25 km de orașul Anenii Noi și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3713 oameni. Localitatea a fost atestată pentru prima dată în anul 1859 cu denumirea Broasca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.