06 december 2013, 16:06 Kaleidoscope views 8224
06 december 2013, 16:06 Kaleidoscope views 8224

În Rusia propaganda homosexuală printre minori va fi pedepsită cu închisoarea


Foto: pravmir.ru

Duma de stat a adoptat în lectură finală legea care amendează şi pedepseşte cu închisoare aşa zisa propaganda homosexuală printre minori. Este interzis oricărui cetăţean rus sau străin sau oricărei organizaţii media să facă „propaganda, printre minori, pentru forme netradiţionale de relaţii sexuale”. Legea a fost deja criticată de multe organizaţii internaţionale pentru drepturile omului pentru caracterul său discriminatoriu şi arbitrar.
 
În timpul votului din Duma de stat, în faţa clădirii au avut loc ciocniri între activişti pentru drepturile minorităţilor sexuale şi avocaţi ai „valorilor” creştine, întrerupte de poliţie, care a reţinut mai multe persoane.
 
Legea trebuie acum aprobată de Consiliul Federal şi semnată de preşedintele Vladimir Putin.

 

Sursa: europalibera.org

Keywords:

Rusia , gay , propaganda

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
285 locuitori

Ursari este un sat din cadrul comunei Buda, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Călărași și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 285 de oameni. Satul Ursari a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.