24 december 2012, 12:49 Kaleidoscope views 6285
24 december 2012, 12:49 Kaleidoscope views 6285

Facebook şi-a schimbat unul dintre butoane. Ce mai poţi face de astăzi pe reţeaua de socializare


Foto: youngdigitalab.com 

Butonul de Poke, considerat de gossiponthis.com "cel mai inutil buton de pe Facebook", are acum şi o aplicaţie, însă aceasta are mai multe funcţii.

Butonul de Poke este folosit pentru a atrage atenţia unui utilizator, similar "buzz"-ului de pe messenger.

În schimb, aplicaţia de Poke are cu totul altă funcţie: îi oferă şansa unui utilizator de a trimite unui prieten o poză, un video sau un text, pe care însă respectivul nu îl poate vedea decît cîteva secunde din momentul în care îl deschide. Gossiponthis.com scrie că există totuşi varianta de a face un "print screen" ecranului.

Pentru a putea vedea mesajele, fotografiile sau clipurile trimise, atît expeditorul, cît şi destinatarul trebuie să aibă instalată aplicaţia Poke.

Deocamdată, aplicaţia Poke funcţionează doar pe dispozitive mobile, unde este şi promovată intens de Facebook.

Gossiponthat.com remarcă faptul că noua aplicaţie Facebook seamănă foarte mult cu Snapchat, disponibilă în App Store şi Google Play, care îi lasă pe utilizatori să împărtăşească mesaje ori fotografii timp de maximum 10 secunde.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.