Go to section: Music
19 july 2012, 12:16 Music views 7507
19 july 2012, 12:16 Music views 7507

Doina Sulac apără piesele tatălui său de „hoţi”

Doina Sulac va da în judecată interpreţii care vor încerca să cînte piesele regretatului Nicolae Sulac sub pretextul că ar fi melodii populare. Aceasta a declarat că deţine toate drepturile de autor asupra pieselor scrise de tatăl său şi de aceea nimeni nu poate interpreta cîntecele lui Sulac fără acordul ei. “In sfirşit a sosit momentul în care eu personal mă voi ocupa de cei care au tupeul de a cînta piesele lui Nicolae Sulac. Sunt moştenitoare a tot ce a lăsat tatăl meu, şi mă voi judeca cu toţi indivizii care cintă piesele lui. Am toate drepturile de autor”, a menţionat Doina pentru NOI.md.

Artista a spus că este datoria sa să-i apere creaţia, deoarece i-a promis acest lucru tatălui său pe patul de moarte.”Dorinţa tatălui meu a fost să îi apăr munca de hoţi. Piesele lui vor fi cîntate doar de fetiţa mea, de nepoţii şi copiii săi”, a mai adăugat ea.

Amintim că, la moment Doina se pregăteşte să lanseze două piese folclorice cîntate în limba rusă. Prima piesă este ”Лист зеленый, спелый клен” şi a doua ”Лист зеленый, лист калины”. Interpreta promite că piesele vor fi lansate în cel mai scurt timp.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
2453 locuitori

Sagaidac este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Sagaidac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2453 de oameni. Satul Sagaidac a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.