Mergi spre compartimentul: Muzica
19 iulie 2012, 12:16 Muzica views 7498
19 iulie 2012, 12:16 Muzica views 7498

Doina Sulac apără piesele tatălui său de „hoţi”

Doina Sulac va da în judecată interpreţii care vor încerca să cînte piesele regretatului Nicolae Sulac sub pretextul că ar fi melodii populare. Aceasta a declarat că deţine toate drepturile de autor asupra pieselor scrise de tatăl său şi de aceea nimeni nu poate interpreta cîntecele lui Sulac fără acordul ei. “In sfirşit a sosit momentul în care eu personal mă voi ocupa de cei care au tupeul de a cînta piesele lui Nicolae Sulac. Sunt moştenitoare a tot ce a lăsat tatăl meu, şi mă voi judeca cu toţi indivizii care cintă piesele lui. Am toate drepturile de autor”, a menţionat Doina pentru NOI.md.

Artista a spus că este datoria sa să-i apere creaţia, deoarece i-a promis acest lucru tatălui său pe patul de moarte.”Dorinţa tatălui meu a fost să îi apăr munca de hoţi. Piesele lui vor fi cîntate doar de fetiţa mea, de nepoţii şi copiii săi”, a mai adăugat ea.

Amintim că, la moment Doina se pregăteşte să lanseze două piese folclorice cîntate în limba rusă. Prima piesă este ”Лист зеленый, спелый клен” şi a doua ”Лист зеленый, лист калины”. Interpreta promite că piesele vor fi lansate în cel mai scurt timp.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769-1774
Populația:
1342 locuitori

Jura este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Jura este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Jura alcătuia 1342 de oameni în anul 2011. Satul Jura a fost menționat documentar între anii 1769-1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.