Go to section: Music
06 march 2012, 09:35 Music views 7223
06 march 2012, 09:35 Music views 7223

Karizma: Îmi place să cînt, dar şi mai mult să mă filmez în videoclipuri

După o prestaţie excelentă la primul său concert solo Karizma s-a clasat pe locul de frunte printre interpreţii scenei autohtone care preferă să cînte live. Karizma spune că din punctul ei de vedere, modificarea vocilor în studio a devenit o modă care îi dezavantajează pe artiştii cu voci bune, iar lansarea de albume e profitabilă doar în cazul numelor foarte mari din muzică. „Cu siguranţă vreau să înregistrez multe piese noi, însă nu cred că o să lansez un album. Pur şi simplu nu mai este sens să faci albume care nu se vînd”, a povestit interpreta într-un interviu acordat NOI.md.

Tînăra cîntăreaţă recunoaşte că muzica este dragostea vieţii ei, dar filmările au devenit o nouă provocare de care nu poate „scăpa”. “Îmi place foarte mult să particip la filmările videoclipurilor. Astfel îmi încerc şi îmi dezvolt capacităţile de actriţă. În videoclip mereu arăţi perfectă pentru că se aleg doar cadrele perfecte. La fel lucrezi cu o echipă mare şi nu ai emoţii atît de mari ca într-un concert în care ai o responsabilitate enormă”, spune ea.

Interpreta a menţionat că în curînd va lansa mai multe piese şi videoclipuri cu care va surprinde plăcut pe toţi cei care o ascultă.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429-1463
Populația:
0 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Chițcani, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Satul Zahorna a fost menționat documentar între anii 1429 - 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.