Go to section: Music
05 june 2012, 12:15 Music views 4736
05 june 2012, 12:15 Music views 4736

Pasha Parfeni şi-a încheiat turneul promoţional

Pasha Parfeni şi-a încheiat turneul de promovare a piesei sale "Lăutar", care va reprezenta Republica Moldova la "Eurovision-2012". Interpretul moldovean a început turneul în România, după ce a vizitat Amsterdam şi Bruxelles, unde a participat la diverse emisiuni de radio şi televiziune şi s-a întîlnit cu jurnalişti locali.

Pasha este sigur de sine şi nu are îndoieli că va ieşi în finală.

Cîntăreţul moldovean va lua parte în prima semifinală la Eurovision-2012 cu numărul 17. Pasha va evolua în semifinală împreună cu interpreţii din Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, România, Elveţia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria şi Irlanda.

În acest an va avea loc cea de a 57-a ediţie a concursului "Eurovision". Acest eveniment se va desfăşura la Baku în perioada 22-26 mai. Azerbaidjanul găzduieşte concursul în calitate de cîştigător al ediției din anul trecut al "Eurovision”-ului, care s-a desfășurat în Germania.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
585 locuitori

Boghenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Izvoreni, Boghenii Vechi, Boghenii Noi, Mirceşti și Poiana. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Boghenii Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.