Mergi spre compartimentul: Muzica
06 mai 2012, 12:15 Muzica views 4754
06 mai 2012, 12:15 Muzica views 4754

Pasha Parfeni şi-a încheiat turneul promoţional

Pasha Parfeni şi-a încheiat turneul de promovare a piesei sale "Lăutar", care va reprezenta Republica Moldova la "Eurovision-2012". Interpretul moldovean a început turneul în România, după ce a vizitat Amsterdam şi Bruxelles, unde a participat la diverse emisiuni de radio şi televiziune şi s-a întîlnit cu jurnalişti locali.

Pasha este sigur de sine şi nu are îndoieli că va ieşi în finală.

Cîntăreţul moldovean va lua parte în prima semifinală la Eurovision-2012 cu numărul 17. Pasha va evolua în semifinală împreună cu interpreţii din Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, România, Elveţia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria şi Irlanda.

În acest an va avea loc cea de a 57-a ediţie a concursului "Eurovision". Acest eveniment se va desfăşura la Baku în perioada 22-26 mai. Azerbaidjanul găzduieşte concursul în calitate de cîştigător al ediției din anul trecut al "Eurovision”-ului, care s-a desfășurat în Germania.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Stălinești este un sat din raionul Ocnița, în componența comunei Corestăuți. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 satul Stălineşti este complet depopulat. Satul Stălinești a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.