Go to section: Music
05 may 2012, 14:35 Music views 5231
05 may 2012, 14:35 Music views 5231

Pentru prima dată în Moldova va avea loc festivalul Sax Story

Pentru prima dată în Republica Moldova, la Filarmonica Naţională S. Lunchevici între 9 - 11 mai va avea loc Festivalul Internațional Sax Story, relatează agenţia de ştiri Novosti-Moldova.

La festival, muzicieni profesioniști din Republica Moldova, România, Rusia, Italia şi Austria vor prezenta publicului meloman de la Chișinău, toată paleta sonoră şi stilistica a saxofonului. În interpretarea lor va răsuna  muzica cea mai diversă - jazz clasic, compoziţii solo pentru saxofon, cu acompaniamentul unei trupe de jazz şi a orchestrei simfonice.

"În opinia mea, evenimentul va atrage publicul şi eu sînt sigură, va deveni un succes. Festivalul de muzica de saxofon, ideea lui de stiluri diferite, atragerea de tineri muzicieni şi noutatea viziunii foarte bine se încadrează în politica de repertoriu a Filarmonicii din Chișinău ", - consideră directorul Filarmonicii, Svetlana Bivol.

Prețul biletelor este simbolic - 20 de lei. În plus, pentru cei care doresc să cumpere bilete pentru toate cele trei concerte, preţ redus, de numai 50 lei.

 

Sursa:  newsmoldova.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1874
Populația:
124 locuitori

Lipovanca este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Sîngerei și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 124 de oameni. Satul Lipovanca a fost menționat documentar în anul 1874.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.