Mergi spre compartimentul: Muzica
05 mai 2012, 14:35 Muzica views 5240
05 mai 2012, 14:35 Muzica views 5240

Pentru prima dată în Moldova va avea loc festivalul Sax Story

Pentru prima dată în Republica Moldova, la Filarmonica Naţională S. Lunchevici între 9 - 11 mai va avea loc Festivalul Internațional Sax Story, relatează agenţia de ştiri Novosti-Moldova.

La festival, muzicieni profesioniști din Republica Moldova, România, Rusia, Italia şi Austria vor prezenta publicului meloman de la Chișinău, toată paleta sonoră şi stilistica a saxofonului. În interpretarea lor va răsuna  muzica cea mai diversă - jazz clasic, compoziţii solo pentru saxofon, cu acompaniamentul unei trupe de jazz şi a orchestrei simfonice.

"În opinia mea, evenimentul va atrage publicul şi eu sînt sigură, va deveni un succes. Festivalul de muzica de saxofon, ideea lui de stiluri diferite, atragerea de tineri muzicieni şi noutatea viziunii foarte bine se încadrează în politica de repertoriu a Filarmonicii din Chișinău ", - consideră directorul Filarmonicii, Svetlana Bivol.

Prețul biletelor este simbolic - 20 de lei. În plus, pentru cei care doresc să cumpere bilete pentru toate cele trei concerte, preţ redus, de numai 50 lei.

 

Sursa:  newsmoldova.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.