Go to section: Music
08 november 2016, 14:35 Music views 4621
Mevv a lansat videoclipul melodiei ”Strigă”
08 november 2016, 14:35 Music views 4621

Mevv a lansat videoclipul melodiei ”Strigă”

Mevv a lansat al 10-lea videoclip, la al 10-lea single, pe data de 10 august. Videoclipul piesei "Strigă", mărturisește povestea persoanelor ce tind spre realizarea visului și dorința lor de a atinge culmi și apogee. În videoclip Mevv poartă o pereche de căști pînă ajunge la punctul culminant cînd urmează să i-a o decizie importată, pe ce cale să apuce, Paris sau Hollywood.

"Și dacă am vorbit atît de mult despre căști, aici poți afla ce s-a întîmplat cu ele într-un final... Fii cel care povestește această istorie prietenilor să fie de 10", a precizat Mevv la lansarea videoclipului.

Urmăriți mai jos noua producție muzicală a artistului, care promite să ajungă cu ușurință la sufletele voastre.

Source: kankan.md

Keywords:

interpret , videoclip , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
271 locuitori

Rediul de Jos este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 271 de oameni. Satul Rediul de Jos a fost menționat documentar în anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.