Mergi spre compartimentul: Muzica
11 august 2016, 14:35 Muzica views 4609
Mevv a lansat videoclipul melodiei ”Strigă”
11 august 2016, 14:35 Muzica views 4609

Mevv a lansat videoclipul melodiei ”Strigă”

Mevv a lansat al 10-lea videoclip, la al 10-lea single, pe data de 10 august. Videoclipul piesei "Strigă", mărturisește povestea persoanelor ce tind spre realizarea visului și dorința lor de a atinge culmi și apogee. În videoclip Mevv poartă o pereche de căști pînă ajunge la punctul culminant cînd urmează să i-a o decizie importată, pe ce cale să apuce, Paris sau Hollywood.

"Și dacă am vorbit atît de mult despre căști, aici poți afla ce s-a întîmplat cu ele într-un final... Fii cel care povestește această istorie prietenilor să fie de 10", a precizat Mevv la lansarea videoclipului.

Urmăriți mai jos noua producție muzicală a artistului, care promite să ajungă cu ușurință la sufletele voastre.

Sursa: kankan.md

Cuvinte cheie:

interpret , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
3394 locuitori

Chiştelniţa este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Chiştelniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 35 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3394 de oameni. Satul Chiştelniţa a fost menționat documentar în anul 1698 cu denumirea Hoimănești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.