Go to section: Music
15 december 2011, 16:33 Music views 5273
15 december 2011, 16:33 Music views 5273

Olia Tira şi Daniele Guastella au lansat primul clip video comun

Olia Tira şi interpretul italian Daniele Guastella au lansat primul clip video comun pentru piesa „Heroes”.

Potrivit interpretei, filmările clipului au durat cîteva zile şi au avut loc la finele verii în Sicilia, în timpul turneului în Italia a Oliaei Tira şi a trupei „Alex Calancea Band”. În calitate de regizor a fost invitat Andrei Samardac. Versurile piesei au fost scrise de către Daniele, iar la aranjament a lucrat Alex Calancea. Olia este convinsă că noua piesa va fi pe placul tuturor fanilor creaţiei lui Daniele.

Daniele Guastella este celebrul cîntăreţ italian. El susţine concerte pe cele mai renumite scene din Italia. Recentul său album a devenit un bestseller în Mexic şi alte ţări din America Latină. Acum doi ani, el a participat la Festivalul muzical internaţional "Chipuri de Prieteni", unde a făcut cunoştinţă cu Olia.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
1079 locuitori

Tîrgul-Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Tîrgul-Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1079 de oameni. Satul Tîrgul-Vertiujeni a fost menționat documentar în anul 1846.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.