24 october 2013, 14:10 Celebrities views 8731
24 october 2013, 14:10 Celebrities views 8731

Actorul Mihai Volontir se întoarce pe scenă

Foto: moldnews.md

Actorul Mihai Volontir a decis să se întoarcă pe scenă. Clasicul cinematografiei sovietice a deschis a 57-a ediție a festivalului în Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Bălți.

Vorbind în fața audienței, Volontir, anterior spitalizat din cauza complicațiilor de sănătate, a declarat că lucrează la două piese, care vor fi lansate în viitorul apropiat. Pentru a menține interesul,  actorul nu a dezvăluit alte detalii, sugerînd publicului să asculte melodia lui.

"Cu voia lui Dumnezeu, mă voi simți mai bine și voi ieși cu spectacole: unul acum se nrestabilește, iar celălalt se montează", - a declarat omul de artă.

Source: moldnews.md

Keywords:

teatru , actori , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.