04 january 2022, 11:00 Moldovan reality views 1266
Sezonul de termoficare – încheiat din 31 martie
Photo: Flickr
04 january 2022, 11:00 Moldovan reality views 1266

Sezonul de termoficare – încheiat din 31 martie

Gestionarii fondului locativ, agenții economici, indiferent de forma de proprietate și alți consumatori de energie termică, cu excepția celor ce s-au adresat pentru prelungirea perioadei de încălzire, vor asigura executarea lucrărilor de deconectare a obiectivelor de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică începînd cu data de 31 martie. O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, transmite Noi.md.

Măsura apare pentru asigurarea confortului termic al locatarilor și conservarea resurselor energetice, în contextul temperaturilor sporite ale aerului exterior.

Prin urmare, echipa întreprinderii și-a mobilizat forțele, implicîndu-se activ pentru efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru o trecere lentă de la regimul de iarnă de funcționare a utilajelor - la cel de vară, astfel încît procesul de încheiere a sezonului de termoficare să corespundă solicitărilor și așteptărilor consumatorilor.

Termoelectrica S.A., în continuare, va asigura livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde în regim non stop.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
196 locuitori

Logăneşti este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 42 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 196 de oameni. Prima atestare a satului Logăneşti de pe rîul Ichel datează din anul 1727.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.