16 march 2022, 13:30 Moldovan reality views 1380
În următoarele zile în Moldova vremea se va răci
Photo: pravda.com
16 march 2022, 13:30 Moldovan reality views 1380

În următoarele zile în Moldova vremea se va răci

După cîteva zile în care temperaturile au crescut puțin și se părea că primăvara își intră în drepturi, vremea se răcește din nou. Începînd din această noapte, mercurul în termometre va scădea pînă la -7, -8 grade Celsius la nord, iar ziua maximele vor oscila între 0 și 6 grade, transmite moldovenii.md cu referire la ecopresa.

Pe parcursul zilei de astăzi vremea va fi încă relativ caldă. La nord se vor înregistra 5 – 8 grade, în zona de centru vor fi pînă la 9, iar în sud – pînă la 10 grade Celsius.

Pînă la sfîrșitul săptămînii meteorologii prognozează cer înnorat, fără precipitații. Pe alocuri va ieși și soarele.

Source: ecopresa.md

Keywords:

meteo , răcire , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1099 locuitori

Prodăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodănești și Căprești. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Florești și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1099 de oameni. Satul Prodănești a fost menționat documentar în anul 1795.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.