13 august 2019, 14:00 Moldovan reality views 4161
Ostalep: Despre revenirea mea în politică se va anunţat aparte
13 august 2019, 14:00 Moldovan reality views 4161

Ostalep: Despre revenirea mea în politică se va anunţat aparte

Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul vice-ministru de externe Valeriu Ostalep și-a exprimat dezamăgirea faţă de acțiunile actualei guvernări, spunînd că el nu mai așteaptă nimic altceva de la nimeni și este nevoie de noi abordări și oameni noi, al căror șef nu va fi un ambasador și nu va fi FMI, relatează Noi.md.

„În timpul alegerilor, candidații ne conving că: au un plan de acţiuni, au cunoștințe, abilități și oameni care vor realiza promisiunile. Și doar lipsa „instrumentelor" îi împiedică. Ok. Actuala guvernare (neașteptat pentru ea însăşi) a primit instrumentele necesare. Dar este deja destul de evident că, oricum v-aţi aranja să staţi, tot nu vă faceţi buni muzicanţi. Este bine că în vreo două luni de zile toată lumea a văzut care le este stilul. Nu mai aștept altceva de la nimeni, personal le-am înţeles pe toate. Cel mai clar îmi este faptul că pe toate flancurile este nevoie de noi abordări și de oameni noi al căror cap nu va fi ambasadorul sau FMI. P.S. Avînd în vedere că atacurile trollilor de toate categoriile îmi fac să crească amorul propriu, această postare nu se referă, deocamdată, la implicarea mea personală în politică. Despre aceasta se va anunţat aparte. Dar faptul că „aşa nu va mai merge", este o realitate. Nu faceţi jocul potrivit. Noi asta nu ascultăm", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.