08 may 2012, 16:05 Moldovan reality views 8583
08 may 2012, 16:05 Moldovan reality views 8583

La Bălți situația se agravează!

Poliţia nu mai este în stare să-i rețină pe locuitorii Bălţiului, care treptat îi înconjoară pe „unioniștii” luați în cerc de polițiști. Coloana „unioniștilor” a  încercat să se deplaseze în direcţia consulatului României, a urmat o încăierare – orășenii s-au năpustit asupra lor. Au răsunat sunete asAemănătoare focurilor de armă. „Unioniștii” sînt împroșcați cu pietre şi ouă, relatează gzt.md.

Potrivit ultimelor relatări „unioniștii” se retrag din stradă sub acoperirea poliției. În acest moment „unioniştii”, însoţiți de poliţie în grabă au urcat în autobuz și au plecat din Bălţi. Să petreacă marșul ei nu au reuşit. Poliţia a luat sub pază Consulatul României din Bălţi.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
254 locuitori

Floricica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cantemir și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 254 locuitori. Satul Floricica a fost înființat în anul 1946.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.