20 june 2015, 11:51 Moldovan reality views 9118
Cît va costa balul de absolvire de neuitat (Video)
20 june 2015, 11:51 Moldovan reality views 9118

Cît va costa balul de absolvire de neuitat (Video)

Limuzine de lux, localuri elegante, rochii de seară și muzică live. Sunt doar câteva dintre elementele unui bal de absolvire de neuitat. Așa cum examenele de bacalaureat au ajuns la final, gândurile elevilor se îndreaptă tot mai mult spre marea petrecere de absolvire a liceului.

Pentru a avea un bal reușit, cei mai mulți dintre absolvenți aleg din timp localul potrivit. La restaurantele din Capitală, costul unui meniu complet pentru o persoană variază între 500 și o mie de lei. Nici ţinuta nu este de neglijat şi necesită investiţii pe măsură.

Fetele care optează pentru rochii scurte pot alege una alba cu brâu brodat care costă 3200 de lei sau una roz pal a cărei preț este de 1400 de lei. De asemenea, ele pot opta pentru ținute în culori aprinse. Domnișoarele care vor să impresioneze por cumpăra la un preț de 1700 de lei rochii lungi cu imprimeuri florale sau să eclipseze cu rochii brodate cu pietre prețioase care pot fi achiziționate cu peste șase mii de lei.

Cei care țin neapărat să închirieze și o limuzină pentru acest eveniment trebuie să știe că acest moft este destul de costisitor - cel puţin 100 de euro pentru o oră. Iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la balul de absolvire, părinții vor trebui să achite minimum 150 de euro pentru servicii foto și video. Cei care vor să aibă parte de muzică live vor plăti, în medie, 350 de euro.

În acest an, absolvesc liceul peste 21 de mii de elevi.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1181 locuitori

Dobrogea Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrogea Nouă, Dobrogea Veche și Cotovca. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1181 de oameni. Satul Dobrogea Veche a fost întemeiat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.