20 iunie 2015, 11:51 Realitatea moldovenească views 9187
Cît va costa balul de absolvire de neuitat (Video)
20 iunie 2015, 11:51 Realitatea moldovenească views 9187

Cît va costa balul de absolvire de neuitat (Video)

Limuzine de lux, localuri elegante, rochii de seară și muzică live. Sunt doar câteva dintre elementele unui bal de absolvire de neuitat. Așa cum examenele de bacalaureat au ajuns la final, gândurile elevilor se îndreaptă tot mai mult spre marea petrecere de absolvire a liceului.

Pentru a avea un bal reușit, cei mai mulți dintre absolvenți aleg din timp localul potrivit. La restaurantele din Capitală, costul unui meniu complet pentru o persoană variază între 500 și o mie de lei. Nici ţinuta nu este de neglijat şi necesită investiţii pe măsură.

Fetele care optează pentru rochii scurte pot alege una alba cu brâu brodat care costă 3200 de lei sau una roz pal a cărei preț este de 1400 de lei. De asemenea, ele pot opta pentru ținute în culori aprinse. Domnișoarele care vor să impresioneze por cumpăra la un preț de 1700 de lei rochii lungi cu imprimeuri florale sau să eclipseze cu rochii brodate cu pietre prețioase care pot fi achiziționate cu peste șase mii de lei.

Cei care țin neapărat să închirieze și o limuzină pentru acest eveniment trebuie să știe că acest moft este destul de costisitor - cel puţin 100 de euro pentru o oră. Iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la balul de absolvire, părinții vor trebui să achite minimum 150 de euro pentru servicii foto și video. Cei care vor să aibă parte de muzică live vor plăti, în medie, 350 de euro.

În acest an, absolvesc liceul peste 21 de mii de elevi.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

bal de absolvire , preţ , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1816
Populația:
4986 locuitori

Valea Perjei este un sat şi comună din raionul Taraclia. Valea Perjei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Taraclia și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4986 de oameni. atul Valea Perjei a fost întemeiat în anul 1816.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.