27 february 2015, 12:15 Moldovan reality views 8077
Eugen Carpov părăseşte fracţiunea PLDM din Parlament
27 february 2015, 12:15 Moldovan reality views 8077

Eugen Carpov părăseşte fracţiunea PLDM din Parlament

Deputatul Eugen Carpov, care a acces în Parlament pe lista PLDM, a părăsit fracţiunea liberal-democraţilor. El şi-a anunţat decizia în cadrul şedinţei de astăzi a Legislativului.

"Constat că obiectivele PLDM nu mai corespund cu promisiunele făcute cetăţenilor", a menţionat Carpov.

Totodată, Eugen Carpov a declarat că se asociază la proiectul lui Iurie Leancă: "Vom construi un proiect viabil, puternic pentru a promova Moldova înainte. Detaliile acţiunilor noastre le vom face publice imediat ce acestea vor fi clarificate".

Liderul PLDM, Vlad Filat, a anunţat că a luat act de decizia fostului său coleg. Totodată, preşedintele PLDM speră că la baza deciziei nu este acelaşi raţionament pe care l-au avut Igor Dodon şi alţi doi deputaţi atunci când au părăsit Partidul Comuniştilor în legislatura precedentă.

Amintim că, ieri, Iurie Leancă a declarat că pleacă şi el din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

Source: www.publika.md

Keywords:

deputat , partide , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1525
Populaţia:
4184

Căinari este un oraş în raionul Căuşeni, Republica Moldova. Amplasat în partea centrală a republicii, oraşul Căinari este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău, fiind un nod feroviar al Căilor Ferate din Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia orașului constituia 4184 oameni. Prima atestare documentară a satului Căinari, datează din anul 1525. Legenda susţine că localitatea a fost întemeiată în apropierea unui mare izvor, deoarece denumirea ei a însemnat la tătarii din Bugeac „izvor mare, clocotitor”.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.