02 june 2013, 14:30 Moldovan Diaspora views 13993
02 june 2013, 14:30 Moldovan Diaspora views 13993

Moldoveanca Aliona Munteanu cucereşte publicul din Canada

Actriţa din Republica Moldova, Aliona Munteanu, cucereşte, din nou, publicul din Canada. De această dată în rolul Ninei, din spectacolul „Cinderella’s” în regia şi scenografia, Minei Vladimir. Premiera spectacolului are loc miercuri, 06 februarie pe scena teatrului „Hector-Charland” din Montreal, Canada.

Aliona Munteanu va intra în scenă alături de nume cunoscute de peste ocean, printre care: Luiza Cocora, Angela Casey, Julie Barbeau, Xenia Pirojenko, Julien Irwin Dupuy, Luigi Buffone, Olivier Archambault Bouffard.

Cinderellas este o comedie, care răspunde la întrebările despre moralitate vs imoralitate. Autoarea scoate în evidenţă realitatea ipocrită a unei vieţi trăite cu standarte duble.

Intrarea este strict în baza invitaţiilor şi interzisă persoanelor cu vîrsta sub 18 ani. Spectacolul va fi jucat patru zile la rînd, între 06-09 februarie, începînd cu ora 20:00.

Actriţa Aliona Munteanu a început cariera sa pe scenele teatrelor din România, iar la moment o continuă în Canada. Anul 2013 a început cu un eveniment frumos, a primit titlul „Best Leading Actres” la Festivalul „Trebas Film Festival” pentru rolul jucat în filmul „Obsession”.

Are 28 de ani, s-a născut la Zaim, cunoaşte 5 limbi şi lucrează în Canada 7 din 7 zile, dar nu se plînge. O persoană activă pasionată de tot ce se numeşte dans, teatru şi film.  

Keywords:

diaspora , moldovenii , teatru , Canada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
146 locuitori

Victoria este un sat din cadrul comunei Sărăteni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 71 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 146 de oameni. Satul Victoria a fost menționat documentar în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.