02 may 2013, 11:02 Moldovan Diaspora views 8231
02 may 2013, 11:02 Moldovan Diaspora views 8231

Moscova a trecut la un nou sistem de bilete în transportul public

Începînd cu 1 februarie la Moscova începe vînzarea de abonamente universale. Astfel, începe tranziția la un nou meniu al biletelor în  transportul urban public, scrie mir24.tv.

Biletul universal a fost creat în baza biletului obișnuit de metrou, avînd o funcționalitate îmbunătățită. Acum cu el poate fi achitată taxa și în transportul terestru – autobuz , troleibuz sau tramvai.

Costul unui astfel de bilet va rămîne același - 28 de ruble. Costul biletului pentru cinci sau mai multe călătorii va fi mai mic decît prețul unui singur bilet de transport terestru.

Biletele pentru un număr de călătorii nelimitate cu metroul rămîn în vînzare și sînt valabile pentru a călători în metrou.

Către mijlocul verii la Moscova vor apărea și alte tipuri noi de bilete: "90 de minute" și "portofelul electronic". Reforma tarifelor va fi realizată în tei etape și se va termina la 1 iulie.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.