02 january 2013, 10:36 Moldovan Diaspora views 7874
02 january 2013, 10:36 Moldovan Diaspora views 7874

La Moscova a început epidemia de gripă

La Moscova a fost depăşit pragul epidemiologic de infecţii respiratorii şi gripă. Viceprimarul capitalei, Leonid Peceatnikov, a menţionat că numărul celor bolnavi de gripă depăşeşte cu 14% pe cel de anul trecut, din aceeaşi perioadă, anunță ruvr.ru.

În doar o săptămână s-au înregistrat 80 de mii de bolnavi, fără a-i lua în calcul pe cei care nu s-au adresat doctorului şi s-au tratat singuri. Virozele şi infecţiile respiratorii pot provoca complicaţii grave. În ultima perioadă, farmaciile sînt pline de clienţi, care cumpără medicamente antivirale.

Keywords:

diaspora , Moscova , sanatate , epidemie , virus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
85 locuitori

Pobeda este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 85 de oameni. Satul Pobeda a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.