24 april 2020, 16:15 Moldovan Diaspora views 3235
Detalii noi despre cursele charter organizate săptămîna viitoare
24 april 2020, 16:15 Moldovan Diaspora views 3235

Detalii noi despre cursele charter organizate săptămîna viitoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că încă 1440 de cetățeni moldoveni, înscriși pe listele de așteptare ale misiunilor diplomatice, vor fi repatriați pe cale aeriană.

Prioritate vor avea studenții, persoanele aflate la tratament medical și cetățenii aflați în dificultate, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Conform orarului stabilit, în perioada 27 aprilie-3 mai, vor fi efectuate curse charter din Milano, Paris, Istanbul, Larnaca, Moscova, Dublin, Roma și Londra.

MAEIE îndeamnă cetățenii să se informeze despre zborurile charter efectuate în scopul repatrierii, exclusiv din surse oficiale, în special de pe pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), a Guvernului (www.gov.md), a Ambasadei sau Consulatului General al Republicii Moldova din țara de reședință.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
405 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bruslachi, Mocreachi, Hîrtop și Marian. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Hîrtop alcătuia 405 oameni în anul 2007. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1877.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.