16 march 2018, 15:40 Moldovan Diaspora views 19514
Un moldovean a ajuns în a II-a rundă a proiectului
16 march 2018, 15:40 Moldovan Diaspora views 19514

Un moldovean a ajuns în a II-a rundă a proiectului "Pesni" de pe canalul TNT (Video)

Originar din Moldova, Serghei Dragni, care locuiește de mulți ani în orașul rus Radujnîi, s-a calificat pentru participarea la a doua rundă a proiectului muzical popular "Pesni" pe canalul TNT.

La baza proiectului "Pesni" stau două dintre cele mai puternice centre de producție din Rusia, este vorba de Black Star și MALFA și doi cei mai cu autoritate producători: Maxim Fadeev și Timati, ei vor face tot posibilul să găsească cîntăreți talentați și să-i transforme în staruri veritabile.

Potrivit creatorilor proiectului, canalul TNT, descoperind talentele vocale, intenționează să creeze un nou show business rusesc.

A hotărît să-și încerce forțele, participînd la proiect și originarul din Găgăuzia, Serghei Dragni. La canalul TNT muzicianul a evoluat primul cu o melodie, compusă de el, cu denumirea "Kostior"(Rugul).

"Cineva mă cunoaște, cineva nu. Îmi place să interpretez cîntece, întotdeauna am făcut-o. Unii mi-au spus "ești un nimeni", alții "că sînt frumos". Așa cum li se întîmplă tuturor, o dragoste nefericită la 12 ani, cîntece pe dictafon, trebuia să povestesc ceva, să-mi exprim sentimentele, astfel am scris cîntecul", a relatat Serghei Dragni.

Look-ul său irepetabil e marcat de șapca roșie, pe care o poartă întotdeauna cînd iese în scenă. Serghei Dragni mai are o mulțime de alte cîntece de autor.

Evoluția muzicianului le-a plăcut tuturor celor trei membri ai juriului, care i-au dat undă verde pentru următoarea rundă. Cîntecul lui Serghei Dragni, i-a provocat binecunoscutului umorist rus Serghei Svetlakov "numai emoții pozitive".

La rîndul său, Timati a văzut în Serghei Dragni perspective creative și și-a exprimat speranța că acesta va putea și în continuare să-i uimească pe

producătorii proiectului.

"Da" tînărului cîntăreț i-a spus și producătorul Maxim Fadeev.

Serghei Dragni este originar din Găgăuzia. Deși locuiește în Rusia, în Moldova are multe rude. El a confirmat acest lucru pentru portalul de știri Gagauzinfo.MD.

Muzicianul este originar din satul găgăuz Beșalma.

Source: gagauzinfo.md

Keywords:

muzica , proiect , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1502
Populația:
35488 locuitori
Logo

Cahul este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cahul. Amplasat  în Cîmpia Prutului, la frontiera cu România, oraşul Cahul este situat la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 35488 oameni. Localitatea este menţionată documentar în 1502 cu numele Şcheia. Mai târziu denumirea aşezării se schimbă în Frumoasa, iar prin decretul ţarului Rusiei, Nicolai I, din 1835, i se conferă statutul de oraş şi reşedinţă de judeţ cu numele Cahul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.