17 february 2016, 09:47 Moldovan Diaspora views 11347
Valeriu Guțu: „Chișinăul e cel mai frumos oraș din lume”
17 february 2016, 09:47 Moldovan Diaspora views 11347

Valeriu Guțu: „Chișinăul e cel mai frumos oraș din lume”

Fotomodelul Valeriu Guțu, care de ceva timp s-a transferat cu traiul la New York, SUA, pentru a-și construi o carieră în modelling, s-a întors astăzi acasă, iar bucuria și-a împărtășit-o cu toți fanii.

Valeriu a postat câteva poze pe contul său de Facebook în care apare po fundalul Arcului de Triumf. Fericirea de a se afla din nou acasă a fost exprimată și prin comentariul postat: „Today in the most beautiful city of the world ‪#‎Chisinau THE ONE AND ONLY! Every time l come back from my trips I'm happy, to be at my real home" (tr. Astăzi, în cel mai frumos oraș din lume - Chișinău. Unicul. De fiecare dată când mă întroc din călătoriile mele sunt fericit să fiu în adevărata mea casă).

Amintim că Valeriu Guțu își construiește o carieră de succes în modelling peste ocean. Recent, acesta a apărut pe coperta unei reviste din România, fiind prezentat și ca antrenor de fitness. În anul 2014 a reprezentat țara noastră la Mister World unde a intrat în Top 10 cei mai frumoși bărbați din lume.

Source: zugo.md

Keywords:

Chisinau , SUA , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1312 locuitori

Bălţata este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Bălţata de Sus, Bălţata, Sagaidacul de Sus şi Sagaidac. Satul este situat la o distanţă de 28 km de oraşul Criuleni şi la 14 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituie 1312 oameni. Satul Bălţata a fost întemeiat între anii 1906–1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.