21 january 2016, 11:57 Moldovan Diaspora views 6571
Moldovenii au participat la Tîrgul internațional de cultură de la Madrid (Foto)
21 january 2016, 11:57 Moldovan Diaspora views 6571

Moldovenii au participat la Tîrgul internațional de cultură de la Madrid (Foto)

Asociația de moldoveni "Salvados para salvar", Asociația "Trajano" și Comunitatea moldovenilor din Madrid, Spania au reprezentat Republica Moldova, la Tîrgul internațional de cultură de la Madrid cu genericul "Sărbătorile de iarnă", organizat de primăria orașului. Este pentru prima dată cînd asociațiile moldovenești din Madrid participă la un astfel de eveniment.

Pavel Costaș, președintele Asociației "Salvados para salvar": "Pentru noi a fost o experiență bogată de integrare în societatea spaniolă, în relația cu alte popoare și în participarea diasporei la activități comune."

La Tîrgul internațional de cultură din Madrid au participat reprezentanți ai peste 40 de țări și peste 150 de moldoveni din diasporă.

Source: brd.gov.md

Keywords:

diaspora , moldovenii , tirg , Spania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.